Ingredients
-
250 γρ Βούτυρο
-
250 γρ Κουβερτούρα Σοκολάτα 52%
-
300 γρ Αυγά
-
200 γρ Ζάχαρη Άχνη
-
30 γρ Κακάο
-
125 γρ Αλεύρι
-
15 γρ Μπέικιν Πάουντερ
Συνταγή
Βήματα
1
Done
|
ΒΗΜΑ 1Σε μια μπασίνα λιώνουμε σε μπεν μαρι την σοκολάτα και το βούτυρο. |
2
Done
|
ΒΗΜΑ 2Σε μια κουζινομηχανή χτυπάμε τα αυγά με την άχνη. |
3
Done
|
ΒΗΜΑ 3Προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν και το κακάο κοσκινισμένα. |
4
Done
|
ΒΗΜΑ 4Ενσωματώνουμε ανακατεύοντας το μίγμα σοκολάτας-βουτύρου μέσα στο προηγούμενο μίγμα με μαρίζ. |
5
Done
|
ΒΗΜΑ 5Μοιράζουμε το μείγμα σε τσέρκια της αρεσκείας μας ή σε μπολάκια αφού τα σεμιζάρουμε με βούτυρο και κακάο. TIP: Μπορούμε να κρατήσουμε το σουφλέ άψητο στην κατάψυξη για 1 εβδομάδα και να το ψήσουμε, αφού προηγουμένως το ξεπαγώσουμε στη συντήρηση του ψυγείου. |