https://www.stoilidis.gr
  • Συνταγές
  • Συνταγές με Βίντεο
  • Αναζήτηση Με Συστατικά
  • Καταχώριση Συνταγής
  • Μέλη/Μάγειρες
  • Στοϊλίδης Μιχαήλ
  • Επικοινωνία
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
  • Προφίλ
  • Συνταγές
  • Συνταγές με Βίντεο
  • Αναζήτηση Με Συστατικά
  • Καταχώριση Συνταγής
  • Μέλη/Μάγειρες
  • Στοϊλίδης Μιχαήλ
  • Επικοινωνία
  • Σύνδεση
  • Εγγραφή
  • Προφίλ
Μοιράσου

Συνταγή Σφολιάτα

  • Ζύμες Αρτοποιίας
  • Ελληνική Ελληνική
Συνταγή 25 kg. Σφολιάτας δυνατό 500 gr. Αλάτι 15 kg. Μαργαρίνη σφολιάτας 10.5 kg. Νερό 500 gr. Βελτιωτικό κατάψυξης Ζυμώνουμε το αλεύρι με την μαργαρίνη κ το αλάτι για 10′...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

21 Ιανουαρίου, 2021
Like 3
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Συνταγή Κουλουράκια με ελιά

Χρόνος Μαγειρέματος: 40
  • Κουλουράκια
  • Ελληνική Ελληνική
Κουλουράκια με ελιά. Τα καλύτερα που έχετε φάει και ποιο απλά! Υλικά 500 γρμ Αλεύρι 130 γρμ Λευκό κρασί 220 γρμ Ηλιέλαιο 5 γρμ Αλάτι 20 γρμ Μπέικιν Πάουντερ 100...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

20 Ιανουαρίου, 2021
Like 2
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Συνταγή Ραβανί

Χρόνος Μαγειρέματος: 35-40
  • Γλυκά Ταψιού
  • Ελληνική Ελληνική
Ραβανί μια συνταγή που θα λατρέψετε !!!!! Ζύμη Ραβανί   1 ποτήρι λάδι 1 ποτήρι αλεύρι 1 ποτήρι σιμιγδάλι χοντρό 1 ποτήρι σιμιγδάλι ψιλό 1 ποτήρι γιαούρτι 1 ποτήρι ζάχαρη...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

20 Ιανουαρίου, 2021
Like 13
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Συνταγή Πανακότα Γιαούρτι και κουλί φράουλας

Χρόνος Μαγειρέματος: 30
  • Γλυκά Ψυγείου
  • Ελληνική Ελληνική
  Υλικά   300 γρμ  Γάλα 170 γρμ Στραγγιστό γιαούρτι 5% 10  γρμ Μέλι 30  γρμ Ζάχαρη 10  γρμ Κορν Φλάουρ 25   γρμ Βούτυρο 82% λιπαρά 2   γρμ Ζελατίνη  ...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

20 Ιανουαρίου, 2021
Like 3
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Τι είναι τα δημητριακά η κατηγορίες του και η Τεχνολογία άλεσης.

  • Άρθρα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική
ΕΙΣΑΓΩΓΗ: Το σιτάρι ,το ρύζι ,το καλαμπόκι,η βρώμη,το κριθάρι κ.α είναι σπόροι της οικογένειας των Gramineae(Γκραμινι).η επεξεργασία των δημητριακών σπόρων μας δίνει μια πληθώρα προϊόντων μεγάλης ενεργειακής αξιας για τον...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

15 Ιανουαρίου, 2021
Like 1
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Συνταγή Ρυζόγαλο

Χρόνος Μαγειρέματος: 45
  • Γλυκά Ψυγείου
  • Ελληνική Ελληνική
για 6 ατομικά ρυζόγαλα   400 ml νερό 100 γρ. ρύζι καρολίνα 1 λίτρο γάλα 1 φακελάκι άνθος αραβοσίτου ξύσμα από 1 πορτοκάλι, ακέρωτο 200 γρ. ζάχαρη ΕΚΤΕΛΕΣΗ Σε ένα...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

13 Ιανουαρίου, 2021
Like 3
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Μοιράσου

Συνταγή Μούς Λευκή

Χρόνος Μαγειρέματος: 20
  • Γλυκά Ψυγείου
  • Ελληνική Ελληνική
Υλικά 165 γρμ Γάλα 330 γρμ Σοκολάτα λευκή ψιλοκομμένη 420 γρμ Κρέμα γάλακτος 35% γιαούρτι 6 γρμ Ζελατίνη Εκτέλεση Βάζουμε τα φύλλα ζελατίνης σε κρύο νερό για λίγη ώρα μέχρι να μαλακώσει Βάζουμε...

Στοϊλίδης Μιχαήλ

13 Ιανουαρίου, 2021
Like 6
Διαβάστε περισσότερα
Σχόλια
Previous Entries

ABOUT ME

ABOUT ME

ΣΤΟΪΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
ID Γεννήθηκε: 1979
Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Σπουδές: Τεχνολογία Τροφίμων
Αγαπημένα υλικά: βούτυρο, καρυκεύματα, φρούτα, λαχανικά

Κατηγορίες

Άρθρα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική

Άρθρα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική

Γλυκά για κέρασμα

Γλυκά για κέρασμα

Γλυκά Ταψιού

Γλυκά Ταψιού

Γλυκά Ψυγείου

Γλυκά Ψυγείου

Ζύμες Αρτοποιίας

Ζύμες Αρτοποιίας

Κέικ

Κέικ

Κουλουράκια

Κουλουράκια

Παραδοσιακά Γλυκά

Παραδοσιακά Γλυκά

Ιστορικό

  • Δεκέμβριος 2022
  • Ιανουάριος 2021

Popular Tags

Ρυζόγαλο ζύμη Σφολιάτα

Δημοφιλέστερες Κατηγορίες

Άρθρα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική

Άρθρα Αρτοποιεία - Ζαχαροπλαστική

Γλυκά για κέρασμα

Γλυκά για κέρασμα

Γλυκά Ταψιού

Γλυκά Ταψιού

Γλυκά Ψυγείου

Γλυκά Ψυγείου

Ζύμες Αρτοποιίας

Ζύμες Αρτοποιίας

Κέικ

Κέικ

Κουλουράκια

Κουλουράκια

Παραδοσιακά Γλυκά

Παραδοσιακά Γλυκά

  • Όροι χρήσης
  • Πολιτική Απορρήτου
  • Στοϊλίδης Μιχαήλ
  • Instagram
  • Facebook

STOILIDIS.GR | ALL RIGHTS RESERVED | © 2021