0 0

Notice: Undefined variable: btn_class in /home/easybook/public_html/stoilidis.gr/wp-content/plugins/osetin-meal-planner/osetin-meal-planner.php on line 211
ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Συστατικά

Προσαρμογή μερίδων:
285 γρμ Βούτυρο
200 γρμ Ζάχαρη
1 τεμ. Αυγά
1τεμ. Κρόκος αυγού
2 κγ Εκχύλισμα βανίλιας
385 γρμ Αλεύρι ζαχαροπλαστικής
1.5 κγ Μπέικιν Πάουντερ
1/2 κγ Αλάτι

Διατροφικές πληροφορίες

122

Προσθήκη αυτήν την συνταγή στον σελιδοδείκτη

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

ΣΥΝΤΑΓΗ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΒΟΥΤΥΡΟΥ

Μπισκότα που δεν απλώνουν και δεν χρειάζεται η ζύμη πάγωμα!!!

Κουζίνα:
  • 33
  • Μερίδες 35
  • Easy

Ingredients

Συνταγή

Share

Βήματα

1
Done

Στον κάδο του μίξερ χτυπάω με το φτερό το βούτυρο με την ζάχαρη μέχρι να αφρατέψει.

2
Done

Προσθέτω το αυγό, τον κρόκο και την βανίλια και συνεχίζω το χτύπημα μέχρι την πλήρη ενσωμάτωση τους.

3
Done

Σε ένα άλλο μπολ κοσκινίζω το αλεύρι με το μπέικιν και το αλάτι. Προσθέτω το μισό από αυτό το μείγμα στο μείγμα του βουτύρου και χτυπάω ελαφρά με το φτερό.

4
Done

Μόλις απορροφηθεί το αλεύρι προσθέτω και το υπόλοιπο αλεύρι. Η ζύμη είναι έτοιμη μόλις ενσωματωθεί το αλεύρι.

5
Done

Ανοίγω την ζύμη μου περίπου 0.5 εκ.
Κόβω με κουπ πατ της αρεσκείας μου και τοποθετώ τα μπισκότα σε ταψί με λαδόκολλα.

6
Done

Ψήνω για 11 - 13 λεπτά ανάλογα τον φούρνο στους 165 C. Μόλις γίνουν χρυσάφι οι άκρες είναι έτοιμα!

7
Done

Αφήνω να κρυώσουν στο ταψί για 5 λεπτά και έπειτα τα μεταφέρω σε σχάρα έως ότου κρυώσουν τελείως.

8
Done

Τα μπισκότα αυτά είναι ιδανικά για χρήση με royal icing.

Κριτικές συνταγής

Δεν υπάρχουν ακόμη κριτικές για αυτήν τη συνταγή, χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να γράψετε την κριτική σας
previous
Συνταγή Κρέμα πορτοκαλιού
next
Συνταγή – Πίτσα BakeRoll
previous
Συνταγή Κρέμα πορτοκαλιού
next
Συνταγή – Πίτσα BakeRoll

Προσθέστε το σχόλιό σας